Virtual Reality Dining!

Virtual Reality Dining!

Tijdens een driegangendiner, tussen de bedrijven door ook behendigheidsspellen, racen en quizzen in virtual reality? Wij maken dit mogelijk voor groepen. Deelnemers zetten hun VR-bril op en beleven live virtual reality aan tafel. Een wereld zonder hiërarchie, maar met teamwork en competitie.

VR zoals we dat kennen, is vooral heel individueel geënt; je kijkt of speelt alleen en kunt niet delen wat je ziet, tenzij je een groot scherm gebruikt. Maar met de VR Dining Game Edition wordt het hele gezelschap betrokken en kan iedereen meepraten over de gedeelde ervaringen.

Teambuilden én netwerken tegelijk
Een bijzonder element aan VR Dining Game Edition is dat de gebruiker niet alleen ‘samenwerkt en communiceert’ met de mensen aan tafel, maar ook in virtual reality gekoppeld kan worden aan andere collega’s. Hierdoor is het tevens een ‘teambuild- én netwerkgame’ te noemen, aangezien iedereen absoluut nog even napraat met de mensen waar zij de spelronde mee gespeeld hebben.

Vanaf 1 oktober 2017 is VR Dining Game Edition beschikbaar. Het kan gespeeld worden in elke gewenste locatie in  geheel Nederland, zo lang er maar internet beschikbaar is. Voor meer informatie, contact ons!