Designer for a Day – Mini Workshop

Lijkt jou het ook wat om in de schoenen van een ontwerper te staan? Maak je eigen Rietveld of Mondriaan bij de mini Workshop Designer for a Day!

Je zult niet alleen ontdekken wat er omgaat in het hoofd en het hart van lokale ontwerpers, ook de typische Eindhovense sfeer – vol samenwerkingsinitiatieven en een energieke en creatieve mindset ervaar je zelf. Na een introductie ga je aan de slag met je eigen Rietveldstoel, een meubel in Piet Hein Eek- stijl of een eigen Mondriaan.

Het programma vindt plaats in een van de designer studios en workshops in een upcoming design gebied van Eindhoven waar bekende ontwerpers zoals Bart Hess gevestigd zijn. Bart Hess heeft internationale bekendheid gekregen met het ontwerpen van de bekende slijmjurk van Lady Gaga.

Alle fasen van het ontwerpproces komen voorbij: plannen op de tekentafel, metingen, gedetailleerde werktekeningen, materiaallijsten en instructie voor het in elkaar zetten van het designstuk. Moeilijk? Nee hoor! Aan het einde van de dag zijn alle deelnemers ware ontwerpers. Het beste van het programma? Elk designstuk past in je handtas of koffer, dankzij het mini-formaat ervan! Doorstaat jouw designstuk de test? Dan keer je niet alleen met je eigen creatie maar ook met een heus design-diploma weer huiswaarts.

Eindig je groepsuitje in Eindhoven met een yummie foodpairing bij de stadsbrouwerij of maak jouw eigen Gin bij de lokale bottle distillery.

Bel of mail BEB en vraag naar de mogelijkheden voor jouw groep!