Handmade events op basis van data

Wat zijn de eventtrends voor dit moment? Tips & tricks op basis van 20 megatrends voor 2020.

#2 handmade events op basis van data

Open Spotify en je krijgt aanbevolen muziek te zien op basis van jouw voorkeuren. Ook Netflix laat jou videocontent zien op basis van jouw kijkgeschiedenis. We raken gewend aan gepersonaliseerde ervaringen. In 2020 gaat veel meer mogelijk zijn met behulp van data, ook bij zakelijke evenementen. Afgelopen jaar organiseerde Brabant Event Bureau gepersonaliseerde programma’s voor iedere deelnemer op basis van interesse, functie en achtergrond. Ook de communicatie op de dag zelf was hierop afgestemd. Deelnemers kregen automatische berichtjes over programma-onderdelen. Food & beverages op events kan speciaal afgestemd worden op de voorkeuren van jouw gasten. Tevens een perfecte manier om voedselverspilling bij events te voorkomen.

 Open chat
Kunnen wij je helpen?
Even bebben? Bereik ons via WhatsApp, stel je vraag hier!
Powered by