Destination management

DESTINATION MANAGEMENT

BEB kent Brabant & de rest van het land als geen ander. Trots op de mooie landschappen historische steden, en veelal nog onontdekte pareltjes. Gastvrije locals en een gemoedelijke sfeer.

Brainport Eindhoven

Maak kennis met de Innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat; Brainport. Brainport Eindhoven is een van de meest prominente en innovatieve high tech centra van Europa. Als organisator van diverse evenementen binnen Brainport kan BEB u in verbinding brengen met partners die waardevol kunnen zijn voor de content van uw event. Laat ons u helpen om kansen creëren doormiddel van een event in Brainport!

Vraag BEB om te helpen bij je zoektocht naar een inspirerende venue of accommodatie, transfers, special interest tours of sociale programma’s en lokale assistentie.

BEB is een professionele DMC (Destination Management Company). BEB’s creatieve team staat voor je klaar en geven de deelnemers van jouw event een onvergetelijke ervaring.

BEB’s doel is om Brabant en TROTW (The rest of the World) samen te brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat er een grote potentie schuilt in onze provincie op allerlei vlakken (city breaks, MICE, thematische tours). Directe vluchten en goede bereikbaarheid geven Brabant de mogelijkheid om diversie leisure en business reiziers te verwelkomen die absoluut verrast zullen zijn met de steden, gastvrijheid en de natuur.

Mogelijke aanleidingen:

  • Accommodatie & venue search
  • Transfers & logistiek
  • Gethematiseerde activiteiten
  • Typische Brabantse of Hollandse programma’s
  • Teambuilding activiteiten
  • Visa services
  • Contracting van leveranciers
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Even bebben? Bereik ons via WhatsApp, stel je vraag hier!
Powered by